Professional & Reliable

Naši ljudi, vaša snaga

Naš tim čine strastveni profesionalci posvećeni vašem poslovanju. Svaki član donosi jedinstvenu ekspertizu i inovativan pristup, zajedno kreirajući rješenja koja vode vašem uspjehu.

Professional & Reliable

Upoznajte naš tim stručnjaka

Upoznajte profesionalce koji stoje iza vašeg uspjeha

dr. sc. Ivan Ružić

Dr. sc. Ivan Ružić je svoju uspješnu poslovnu karijeru na upravljačkim funkcijama u velikim tvrtkama i iskustvo u kreiranju prodajne i marketinške strategije nadogradio akademskim radom kao profesor i dekan, te konzultantskim radom u području marketinga, projektnog menadžmenta i turizma.

Renata Svoboda, MBA

Renata Svoboda, MBA, je organizator, revizor i poslovni savjetnik za upravljanje projektima. Nakon dugogodišnjeg konzultantskog rada na međunarodnom tržištu fokusirana je na organizaciju poslovanja, uspostavljanje principa projektnog menadžmenta i upravljanje rizicima.

Lidija Đevoić, dipl.oec.

Lidija Đevoić, dipl.oec., radila je u bankarskom sektoru na poslovima makroekonomske analize, kontrolinga i budžetiranja. Autor je članaka na temu bankarstva, financija i upravljanja. Bavi se pripremom EU projekata, izradom poslovnih planova i studija izvodljivosti.

Krunoslav Čolak, mag.oec.

Krunoslav Čolak, mag.oec., specijalist za digitalnu transformaciju poslovanja sa iskustvom upravljanja IT tvrtkama, kao i radom u prodaji, marketingu, organizaciji i analizi poslovanja, vođenju timova i upravljanju promjenama. Aktivan na polju digitalne transformacije javne uprave i sektora zdravstva.

dr.sc. Kristijan Čović

Dr.sc. Kristijan Čović karijeru u biznisu i diplomaciji obogatio je pedagoškom izobrazbom te danas predaje: Poslovnu statistiku, Ekonometriju, Kvantitativne metode u financijama. Autor je znanstvenih i stručnih članaka iz ekonomije, uz uži interes za kvantitativnu ekonomiju i ekonomiku poduzetništva.

dr.sc. Drago Ružić

Dr.sc. Drago Ružić stručnjak je za područje marketinga s užim interesom za digitalni marketing i primjenu umjetne inteligencije u marketingu. Radi na primjeni marketinga u turizmu i ugostiteljstvu, te je voditelj seminara za obrazovanje turističkih vodiča. Autor je i koautor više stručnih knjiga.

dr. sc. Ivana Lacković

Dr. sc. Ivana Lacković doktorirala je u području društvenih znanosti, polje ekonomija. Stručnjak je za područje marketinga i komunikologije. Vodi seminare i objavljuje stručne i znanstvene radove na teme: marketing, zadovoljstvo klijenata, poslovna komunikacija i projektni menadžment.

dr.sc. Stjepan Lacković

Dr.sc. Stjepan Lacković profesor je stručnog studija u polju komunikacijskih  znanosti. Specijalizirao se za područje poslovnog komuniciranja i odnosa s javnošću. Aktivno sudjeluje u  komunikacijskim i obrazovnim projektima te provodi edukacije iz područja kulture i komunikacija.

dr.sc. Martina Vukašina

Dr.sc. Martina Vukašina profesionalno se bavi EU projektima i njihovim utjecajem na regionalni razvoj. U stručnom i praktičnom radu angažirana je u područjima koja se tiču upravljanja, koordinacije projektnih timova, vodstva i strateškog razvoja.

dr. sc. Anita Prelas Kovačević

Dr. sc. Anita Prelas Kovačević, kao profesor stručnog studija, autor brojnih stručnih i znanstvenih radova i udžbenika svoje znanje prenosi kroz organizaciju radionica iz područja osobnog rasta i razvoja, te interes za teme upravljanja ljudskim potencijalima, poslovne organizacije i organizacijskog ponašanja.

Goranka Majić, univ.spec.oec.

Goranka Majić, univ.spec.oec. je specijalist i sudski vještak za područje računovodstva i financija. Ima dugogodišnje poslovno iskustvo u trgovačkoj, te uslužno-marketinškoj djelatnosti. Aktivno sudjeluje u stručnim i znanstvenim aktivnostima u području menadžmenta.

dr.sc. Milan Puvača

Dr.sc. Milan Puvača je IT konzultant, specijalist za digitalnu transformaciju, edukator i mentor. Aktivno je sudjelovao u različitim IT projektima te unaprijedio digitalizacijske procese brojnih tvrtki u različitim djelatnostima. Suradnik je znanstvenih i stručnih ustanova u zemlji i inozemstvu.

dr.sc. Anita Knezović

Dr.sc. Anita Knezović, certificirani ESG poslovni savjetnik, bavi se izradom izvještaja o održivosti i ESG strategijama te edukacijama o ESG temama i održivosti. Ima preko 20 godina radnog iskustva u energetici, financijskoj industriji i poslovnom savjetovanju.

Željka Radičević, mag.mech.

Željka Radičević, savjetodavni terapeut, NLP trener i psihoterapeut, članica Hrvatske komore psihoterapeuta bavi se edukacijama iz područja osobnog razvoja, unapređujući vještine pojedinca radi kreiranja trajne životne promjene i podizanja svijesti o mogućnostima osobnog rasta.

Nika Terze, mag.iur.

Nika Terze, magistra prava, poslovni analitičar i predavač. Bavi se digitalnom transformacijom poslovanja, stvaranjem i ugradnjom novih funkcionalnosti u informacijski sustav za cjelokupno digitalno uredsko poslovanje te vođenjem projekata uvođenja informacijskog sustava.

Hrvojka Kutle

Hrvojka Kutle profesorica je psihologije s više od 20 godina iskustva rada u području ljudskih resursa. Tijekom svoje karijere radila je u HR-u različitih kompanija, akreditirani je coach, trener leadership i coaching vještina i vjeruje da se znanje samo dijeljenjem množi.

Strastveno – Fokusirano – Profesionalno

Dostignite vrhunce uspjeha pod našim stručnim vodstvom.

Ukoliko se želite pridružiti našem timu edukatora i stručnošću u svojem području rada pridonijeti još kvalitetnijim sadržajima, javite nam se!

Poslovno savjetovanje

Stručno vodstvo i prilagođene strategije, osmišljene da unaprijede vaše poslovanje, povećaju efikasnost i potaknu održivi rast.

Edukacije

Edukacije nude znanja i vještine dizajnirane da osnaže vaš tim i potaknu inovativno razmišljanje.